Mediakart

Lurer du på hva eiendommen din er verdt eller hva naboen fikk for huset sitt?

Digitale Medier 1881 tilbyr en tjeneste hvor man ved hjelp av et interaktivt kart kan se hva eiendommer blir omsatt for i hele landet, og hvor man i tillegg kan se salgshistorikk mange år bakover. I løsningen er det også mulig å søke ved hjelp av adresse, samt avgrense søket til en gitt tidsperiode, og tjenesten baserer seg blant annet på data fra Norkart.

Se eiendomspriser i interaktivt kart her.
Hva er eiendommen verdt?

– Tanken bak tjenesten er at det skal bli lettere å orientere seg hva boliger er verdt og lettere for eksempel for de som skal selge å sette riktig eiendomspris. Det handler blant annet om mer makt til forbrukerne, sier administrerende direktør Asgeir Ohr i Digitale Medier 1881 til Nettavisen.

I Norkart tilbyr vi flere kartløsninger, blant annet Mediakart som gjør det enklere å publisere aktuell og nyttig informasjon. Informasjonen visualiseres i interaktive kart som er sømløst integrert i nettsidens eksisterende publiseringsløsning.

Andre tjenester som kan interessere deg:

eByggesøk – En komplett
byggesøknadstjeneste for deg som skal bygge.
Områdeanalyse – Alt du trenger
å vite om et område eller eiendom,
raskt og enkelt.